Leveringsvoorwaarden

is gevestigd in Haaksbergen en heeft 45 jaar ervaring als leverancier van precisieonderdelen en geassembleerde modules. Wij hebben uitgebreide kennis van 5-assig simultaan frezen en onbemande 24×7 productie. Wij beschikken over een hoogwaardig machinepark en kunnen enkel- of seriewerk tot meer dan 1.000 stuks leveren. Bovendien kunnen wij voor u reparatie- en revisie werkzaamheden verrichten. Ook hebben wij een las- en assemblage afdeling, waardoor wij uw product compleet kunnen aanleveren.

EdgeCAM CAD/CAM

Wij werken met de nieuwste EdgeCAM CAD-CAM software. U kunt uw tekeningen daarvoor in digitale vorm aan leveren. Bijvoorbeeld bestanden in de formaten.

3D-meetapparatuur

Wij beschikken over een geconditioneerde, goed uitgeruste meetruimte voorzien van gekalibreerde 3D-meetapparatuur. Uw producten ondergaan een nauwkeurige eindcontrole en worden op verzoek voorzien van een meetrapport.

Afspraak = afspraak

Deze regel vormt de basis van een vaak jarenlange relatie.

Wij stellen ons flexibel op om volgens de planning van de opdrachtgever de juiste kwaliteit met de juiste zorg af te leveren. Om just-in-time te kunnen leveren, houden wij voor diverse klanten een voorraad aan.